نشریه چشمه
پس از آنکه طی روزهای اخیر اخباری مبنی بر تمایل میرحسین موسوی به ورود به عرصه سیاسی منتشر شد، عضو ارشد حزب کارگزاران به شدت به وی حمله کرد و او را رئیس جمهوری مناسب دوران جنگ و نه آرامش خواند. به گزارش رجانیوز، مرتضی الویری شهردار اسبق تهران و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران به ایلنا گفت: اگر دیدگاههای اقتصادی میر حسین موسوی مانند دوران نخست وزیریاش باشد، حضور وی را در انتخابات آینده مثبت ارزیابی نمیکنم.
وی در توضیح دلایل مخالفتش با میرحسین موسوی افزود: بخشی بزرگی از اصلاح طلبان حضور میرحسین موسوی در حوزه اقتصاد را مثبت ارزیابی نمیکنند. اگر دیدگاههای میرحسین همان دیدگاه زمان نخستوزیری باشد که تا کنون چیزی غیر از آن مشاهده نشده است، این دیدگاهها هیچ سنخیتی با دستاوردهای 2 دهه اخیر و نیازهای جامعه امروز ما ندارد. عضو ارشد حزب کارگزاران با یادآوری عملکرد اقتصادی میرحسین موسوی گفت: من فراموش نمیکنم که میرحسین موسوی مخالف سرمایهگذاری خارجی، مخالف دریافت اعتبارات خارجی (حتی برای پروژههای زیربنایی) ونیز مخالف خصوصیسازی بودند و از اقتصاد دولتی و دخالت دولت در حوزههای تولید و توزیع همواره دفاع میکردند.
الویری با بیان اینکه بسیاری از دوستان در آن مقطع به دلیل شرایط جنگی روش آقای میرحسین موسوی را درست میدانستند، اظهار داشت: در مقطع فعلی هم براین باوریم که در شرایط جنگی، چارهای جز حرکتهای مداخله جویانه دولتی نیست. اما اگر روش اقتصادی دولت مدارانه بخواهد به صورت یک هنجار درآید، سرنوشتی غیر از شوروی سابق و کشورهای اروپای شرقی نخواهیم داشت.
پیش نویس توافقنامه امنیتی عراق تصویب شد
به گزارش فارس، بنا بر تازهترین نسخه پیشنویس توافقنامه امنیتی که دیروز مورد تصویب هیات دولت عراق قرار گرفته و برای تائید نهایی در اختیار پارلمان عراق قرار میگیرد، اولویت محاکمه نیروهای نظامی ایالات متحده آمریکا و شهروندانی که جنایات جبران ناپذیری را مرتکب شوند، با دستگاه قضایی عراق است و این در حالی است که بر اساس بند هشتم آن، جنایت باید در خارج از ماموریت و در خارج از مکانهای مورد توافق صورت گرفته باشد. بنا بر نسخه این پیشنویس، همه نیروهای ایالات متحده امریکا باید تا 31 دسامبر سال 2011 از همه خاک عراق خارج شوند. بر اساس بخشی از پیشنویس توافقنامه امنیتی بغداد-واشنگتن، مقامات عراقی اجازه بازرسی و یا مصادره محمولههای آمریکایی را ندارند.
گفتنی است، "احمد المسعودی" که از نمایندگان پارلمان عراق می باشد در گفتوگو با خبرگزاری "اصوات العراق" تاکید کرد: همه مردم عراق با این توافقنامه مخالفند و در پارلمان هرگز تصویب نمیشود.
توصیه های آغاجری برای تحکیمی ها
همزمان با نزدیک شدن به شانزدهم آذر روز دانشجو، تحرکات بسیاری برای سوء استفاده از جریان دانشجویی به جهت بالا بردن قدرت چانه زنه برخی گروههای افراطی به چشم می خورد.
به گزارش خبرنگار "جهان"، برهمین اساس توصیه های هاشم آغاجری به برخی جریانات دانشجویی قابل توجه است. وی در جمع تعدادی از اعضای دفتر تحکیم وحدت (طیف علامه) که با وجود فقدان پایگاه دانشجویی خود را منتسب به دانشگاه امیرکبیر میکنند، اظهار داشت: مایوس شدن و انفعال خطر بزرگی برای همه گروههای سیاسی است و تصور رهایی به کمک نیروهای خارجی تصوری کاملا غلط است.
این عضو سازمان مجاهدین بر همین اساس به بررسی وضعیت جنبش دانشجویی از گذشته تا به امروز و توصیههایی برای فعال تر شدن دانشجویان پرداخت و خواستار برگزاری نشستهای مشترک بین دانشجویان وروشنفکران و روابط جریانات دانشجویی با نخبگان شد.
آغاجری بر همین اساس از دانشجویان خواست که فعال تر در عرصه نقد قدرت وارد شوند و اضافه کرد: تجربه زندان باعث از بین رفتن ترس واهی دانشجویان میشود؛ زیرا تصور زندان ترسناکتر از واقعیت آن است.